De tweede maand

17 november 2018 – 16 december 2018

Ontbijten met een bananensplit.. Zo start mijn tweede maand, het zullen de hormonen wel zijn. De volgende dag heb ik last van wat bloedverlies, gelukkig is het erg weinig en is het binnen een minuut weer over. Vast een geknapt adertje. Ik besluit mij er geen zorgen over te maken, mocht het terugkomen dan bel ik de verloskundige wel, maar ik ga er gewoon vanuit dat het goed is.

Mark en ik helpen mijn broer verhuizen (Mark helpt, ik sta er bij en knuffel de katten). Super leuk om zijn nieuwe huis te zien, daar gaat hij vast iets heel moois van maken! De rest van de week ben ik grieperig en chagrijnig, ik kan er niet zo goed tegen om niks te doen.

In het weekend gaan we naar de BabyPlanet in Drachten om kinderwagens uit te proberen. Wat zijn er veel, ik weet echt niet waar ik moet beginnen. We zoeken de grootste, want Mark is 2.02 meter en hij moet er natuurlijk ook achter kunnen lopen. We komen uit op de Joolz Geo 2, dus nu wachten op een mooie aanbieding.

Op 27 november mogen we voor het eerst naar de verloskundige! Zo spannend! Ik word op 6 weken en 5 dagen geschat, en de baby lijkt op een kikkervisje.

De aller eerste echo <3

De rest van de tijd ben ik vooral druk op het werk. We zitten midden in een campagne over informatiebeveiliging en privacy en hier gaat veel tijd in zitten. Op maandags heb ik ook altijd opleiding, ik ben bezig met de opleiding ‘Security Officer’ in Groningen, dus daarna rijd ik langs de Ikea om een kerstboom in mijn C1 te proppen (en ben daar best wel trots op). Dus die gaan we opzetten! Gezellig!

Ondertussen word ik ook steeds dikker. Mijn broeken passen niet meer en ook mijn jas past niet meer goed. We gaan naar de Prenatal in Zwolle en komen een zwangerschapswinterjas. Die ga ik nog nodig hebben de komende tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *