De derde maand

17 december 2018 – 16 januari 2019

Felix is ziek, hij wordt steeds magerder. Bij de dierenarts hebben we bloed laten afnemen zodat ze dat kunnen testen. Arme kat, hoop dat het niks ernstigs is. Ondertussen ook mijn beoordelingsgesprek op het werk, verteld dat ik zwanger ben. Gelukkig zijn ze tevreden en gaan ze er vanuit dat ik gewoon een vaste aanstelling krijg straks.

Felix en Pip

Op 24 december hebben we weer een echo, de baby was aan het dansen in mijn buik. Zo ongelooflijk leuk om te zien! Daarna aan oma vertelt dat ik zwanger ben, ze moest huilen (en ik ook). De kerstdagen brengen we gezellig door met familie.

De dagen daarna doe ik weinig. Moet echt even bijkomen van alle drukte. Met oud&nieuw gaan we naar vrienden, we moeten wel weer op tijd naar huis want op 1 januari vliegen we naar Londen voor een paar dagen.

Londen

We ontbijten bij The Aqua Shard op de 31e verdieping, gaan met de kabelbaan over de Thames, bezoeken Tate Modern & Natural History Museum. We eten twee keer bij The Fire Station (heerlijk & gezellig!) en gaan naar het theater (The Old Vic – A Christmas Carol). Ook winkelen we weer bij de Forbidden Planet & reizen we met de bus heel Londen door (we maken onze eigen tour!). Helaas wordt Mark de een-na-laatste-dag ziek en brengen we die door op de hotelkamer.

Thuis

Weer thuis is Felix nog meer afgevallen en gaan we dus gelijk naar de dierenarts. Hij blijkt een tumor te hebben en hij heeft niet lang meer. We zetten hem op pijnstillers om nog even pijnvrij door te kunnen. We zijn enorm verdrietig. Mark heeft mij ook aangestoken dus nu hangen we samen met griep thuis. Het goede nieuws is wel dat het eerste trimester er op zit! Nu voel ik me iets zekerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *