Het derde trimester

17 april 2019 – 17 juli 2019

Druk in mijn buik
Ik kan je al even voelen, maar nu heeft ook Mark je voor het eerst voelen bewegen. Ik vind het heerlijk hoe je in mijn buik bezig bent!

21 juni 2019

Babyshower
Mijn zusje heeft een verrassingsbabyshower voor mij georganiseerd, zo ontzettend lief! Ik heb een hele leuke middag gehad!

3D/4D-echo
Op 4 mei hadden we de 3D/4D-echo, superleuk. Mark was natuurlijk mee, maar ook mijn moeder, zusje en broer kwamen meekijken bij de Prenatal in Amersfoort.

Babykamer
We klussen lekker door aan de babykamer en net voor mijn verjaardag is deze klaar! Zo ontzettend blij mee!

Mijn 30e verjaardag
31 mei ben ik jarig en word ik 30! Ik vier het klein, alleen met familie. Met mijn dikke buik en energielevel 0 heb ik echt geen zin in een groot feest. Het is heerlijk weer en ik heb een hele leuke dag!

Zwangerschapsverlof
Tijdens mijn zwangerschapsverlof kom ik helemaal tot rust. Heerlijk even niks doen! Maar ook druk met schilderen, tekenen, lezen, in het zwembad liggen, in bad gaan, nog even naar de kapper, winkelen en koken.

Harde buiken & naar het ziekenhuis
Op 13 juli had ik erg veel harde buiken en voelde ik je niet meer. In overleg met de verloskundige moesten we naar het ziekenhuis voor een CTG. Gelukkig was alles gewoon goed en mochten we die avond weer naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *